članica
Sandra Burgsteiner

Titula: mag.oec.
Stalni sudski tumač za:njemački i engleski
Županijski sud:Zagreb, Godina prvog imenovanja:2010

Diplomirala 1997. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. Tijekom svoje karijere radi u međunarodnim poduzećima u zemlji i inozemstvu u području poslovne analize, strateškog razvoja, upravljanja projektima i korisničkim iskustvom. Kontinuirano izučava engleski i njemački jezik, koje usavršava u Cambridgeu i Beču.

Nakon višegodišnjeg života i rada u Beču u međunarodnoj telekomunikacijskoj korporaciji stječe stupanj C2 poznavanja jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za engleski (British Council) i njemački jezik (Goethe Institut). Od 2010. radi i kao stalna sudska tumačica za te jezike.

Od 2020. vodi vlastiti obrt b-modus.

Bavi se usmenim i pismenim prevođenjem za trgovačka društva, odvjetnike, sudove i fizičke osobe. Pored službenih isprava, prevodila je stručne tekstove i knjige, poslovne prezentacije, web stranice i marketinške materijale iz područja ekonomije i managementa, prava, telekomunikacija, IT industrije, medicine.

Redovito sudjeluje na brojnim stručnim usavršavanjima te se aktivno zalaže za unapređenje struke volonterskim radom u radnim skupinama u okviru DSTiP-a.

©2023. DSTiP ~utemeljeno 1989. Sva prava pridržana. Web by mr & dd EULITA · Facebook Top